Stoelwinder Vis V.O.F.

Onze producten

Gerookte makreel

Een ruime ervaring als leverancier van vis(producten)

Stoelwinder Vis V.O.F. is topleverancier van verse vis en diverse visproducten. Wij leveren ons uitgebreide aanbod aan verse vis en visproducten met name in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Duitsland en hebben sinds 1987 een groot en tevreden klantenbestand opgebouwd.

Wij leveren met name vis aan viswinkels, marktkramen, groothandels en andere zakelijke afnemers. Doordat wij zelf ruim 30 jaar ervaring hebben, beheersen wij de kunst van het gerichte inkopen van de beste kwaliteit voor de juiste prijs. Zo weet u als klant van ons dat u gegarandeerd de beste verse vis en visproducten hebt voor een eerlijke prijs.

Een uitgebreid aanbod aan verse vis en visproducten

Om u een korte blik te geven op de verschillende verse vis en visproducten die wij tot ons assortiment mogen rekenen, hebben wij een beknopt overzicht voor u gemaakt:

  • Maatjesharing
  • Zeevis (talloze soorten)
  • Visfilets
  • Gerookte vis
  • Diepvriesproducten (zoals bijvoorbeeld gamba’s, gepaneerde mosselen en visfrietjes)
  • Gezuurde producten
  • Schelpdieren

Verder verzorgen wij voor onze klanten ook de aanverwante producten. Hieronder vallen diverse vissauzen, evenals verpakkingsmaterialen zoals visbakjes en viszakjes. Hier kunt u ons ook voor inschakelen, wij weten immers alle aanverwante producten snel voor u te vinden.

Een uitgebreid aanbod aan verse vis en visproducten

Neem snel contact op

Dus bent u op zoek naar een bedrijf dat beseft dat uw reputatie afhangt van de verse producten die wij leveren en hoge kwaliteit leveren als prioriteit nummer één heeft? Wij, Fred en Rene Stoelwinder, van Stoelwinder Vis V.O.F. zijn u graag van dienst. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Contact

Plutoweg 1, 
8938 AC Leeuwarden

stoelwindervis@online.nl

058 2885656

Fred Stoelwinder
06 54983260

Rene Stoelwinder
06 54983250

Openingstijden

Maandag 07:00 - 16:00
Dinsdag 07:00 - 16:00
Woensdag 07:00 - 16:00
Donderdag 07:00 - 16:00
Vrijdag 07:00 - 16:00